Festivitat de la Mare de Déu de Lourdes

Claustre i capella de Sant Pau. El seminari.
El proper 18 de febrer, diumenge, celebrarem la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes, ens acompanyarà el nostre Arquebisbe Jaume.

A les 11 del matí, missa  a la Catedral de Tarragona, presidida per l'Arquebisbe Jaume.
En el decurs de la mateixa tindra lloc l'acte de compromis dels nous membres titulars admessos a l'Hospitalitat en el decurs de l'any passat.
Després de la missa hi ha prevista una visita en grup/s al Museu Bíblic, al carrer de les Coques. S'informarà al finalitzar la missa com organitzar els grups per la visita.
A les 14 hores tindrà lloc el dinar de germanor, enguany a les instalacions del Centre Tarraconense -El Seminari.
Aprofitarem aquest dia  i aquesta festa per retre-li un agraïment de tot cor al Dr. Miquel Domenech qui al llarg de vint i cinc anys ha estat al capdavant de l'assistència mèdica a l'Hospitalitat, sobretot en el decurs dels pelegrinatges a Lourdes. Per endavant, moltes gràcies estimat Miquel.


  • Preu del dinar 22€.
  • Dinar i transport del lloc d'origen fins a Tarragona 34€.
Els llocs d'origen del transport, s'organitzaran en funció de la demanda i es farà  sempre que es garanteixi un mínim de places.

Inscripcions fins el dia 11 de febrer al tef.  977237735 (dimarts i dijous  de les 17:30h. a les 20h.)  o a l'e-mail hospitalitat.lourdes@arquebisbattarragona.cat

Comentaris

Entrades populars