GRUP DE PREGÀRIA HOSPITALARIA



Avui tinc el goig d’anunciar-vos la creació  d’un GRUP DE PREGÀRIA, al qual hi sou tots convidats. No es tracta de més compromisos fora de casa ni de cap tipus de despesa. Es tracta de fer un grup que no es reuneix, en principi. Només us demanem d’emplenar la butlleta d’inscripció amb la finalitat de dur un registre.


De què va aquesta proposta? A qui va dirigida?  
Es proposa de fer ni més ni  menys allò que, possiblement, ja fem. És a dir, una vegada inscrits i escollit el dia (o dies) de la setmana que es vol fer la pregària, l’Hospitalitat registrarà les inscripcions per saber si es cobreixen o no tots els dies de la setmana. Es tracta, doncs, de formar una cadena de Pregària.

Va dirigida a tothom, siguin o no membres de l’Hospitalitat, però molt particularment a tots els qui han servit com Hospitalaris i Hospitalàries i que en l’actualitat, per diversos motius, no poden dedicar ni el temps, ni les forces que abans hi dedicaven.

I a què m’obligo?
Segons la disponibilitat de cadascú: en llevar-me al matí, en acabar de dinar, al vespre abans d’anar a dormir, o en qualsevol moment del dia, oferir tots els meus pensaments i accions al Senyor,  per intercessió de la Mare de Déu de Lourdes, per aquelles intencions que més vocacionats estem. Per exemple: 
  • Perquè no manqui al Papa l’ajut del Cel per dur a terme la missió encomanada per conduir la nau de l’Església.
  • Pel nostre senyor arquebisbe, perquè governi amb encert l’església de Tarragona,  que no li manquin mai les forces.
  • Per tots nosaltres, pels pobres, immigrants i els sense sostre, pels  malalts, pels difunts, molt especialment per aquells que en un moment o altre han participat dels pelegrinatges, i per tots aquells que ningú recorda, pels presoners, per la nostra Hospitalitat, per tots els qui en formem part, etc.  


 I què més? 
Si el grup arrela, que és d’esperar, més endavant es podria organitzar, la mateixa pregària però en comú, per pobles, per comarques, per festes com el dia 11 de cada mes, i així aprofitar l’avinentesa per a saludar-nos.

Quan  tindrem el primer registre fet, ens agradarà poder enviar-vos una oració comuna que ens unirà en esperit amb aquesta Cadena de Pregària.

Si hi esteu interessats, ara només cal emplenar la butlleta, que haureu rebut per correu postal*, per formar part d’aquest grup. Siguem conscients que no és un “Servei Menor”. Estic convençut que és el més necessari pel bé de la nostra Hospitalitat i de tots els seus membres.

Tarragona, abril del 2014
                                                                          
Jordi Cervera i Ferré
President

(*) Podeu apuntar-vos mitjançant email dirigint-vos a l'adreça hospitalitat.lourdes@arquebisbattarragona.cat . Indicant en l'assumpte: Cadena de pregària,  aportant les vostres dades personals i la disponibilitat o proposta  de dia de la setmana.

 





                                                                   

Comentaris

  1. No trobo la butlleta per omplir amb les meves dades i així poder participar al grup d'oració.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars