L'Hospitalitat entre el voluntariat del 13 d'octubre...

Ser voluntari el 13 d'octubre amb l'Hospitalitat vol dir participar dels actes de la beatificació dels martirs del segle XX, de manera excepcional, una experiencia conjunta de fe i alegria a la ciutat de Tarragona...

Benvolguts amics i membres de l’Hospitalitat.


Com be ja deveu saber el proper 13 d’octubre es celebrarà a Tarragona la Beatificació dels màrtirs del segle XX a Espanya, presidida pel Cardenal Angelo Amato, Prefecte de la Congregació per a les causes dels Sants i Legat Pontifici per l’ocasió.

Tots els que vulgueu assistir a la cerimònia de beatificació com a pelegrins, us heu d’inscriure mitjançant la vostra parròquia

A l’Hospitalitat se li ha encomanat el servei de voluntariat per atendre a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat i/o discapacitat física que hi assisteixin amb el seu grup parroquial. I altres tasques que determini l’organització.

Tots els membres de l’Hospitalitat que desitgeu prestar aquest servei us podeu apuntar amb l’Hospitalitat, enviant-nos un correu electrònic a l’adreça:


especificant en el motiu /assumpte: Voluntaris hospitalitat 13 d’octubre.

Cal que ens faciliteu:

Nom i cognoms, data de naixement, estudis/feina, adreça, telèfon i email.

Data límit de recepció de correus electrònics 6 de setembre

Per motius d’organització i seguretat heu de tenir clar que qui no estigui apuntat amb la parròquia o en qualitat de voluntari no tindrà accés al recinte. Per apuntar-vos necessitem les dades demanades, per tal de poder tramitar la identificació i les assegurances obligatòries.

Les vostres dades quedaran dipositades a l’Oficina del Voluntari (C/ Sant Pau , 4 .43003-Tarragona.)

Jordi Cervera i Ferré
President.

Comentaris

Entrades populars