Hi hem tornat! 49è pelegrinatge a Lourdes!




Dels dies 2 a 6 de juliol l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona ha efectuat el 49è Pelegrinatge al santuari de Lourdes. Gràcies a Déu, han estat uns dies fantàstics en les circumstàncies actuals, després de 3 anys de no poder viatjar per la COVID. Entre malalts, personal de servei (sanitaris, personal de planta, mobilitat, esplanada, suport...), pelegrins i religiosos, hem estat un total de 190  persones.


Remarcar aquí el paper tant important en tots els aspectes del grup de joves de l’Hospitalitat: sense la seva ajuda, tot això no fora possible. Ha estat un pelegrinatge de retrobament personal i comunitari, amb el guiatge de la Mare de Déu de Lourdes i l’exemple de la Bernardeta. Presidit pel nostre Sr. Arquebisbe, Joan Planellas , han estat dies on hem compartit d’una manera molt intensa els valors de  l’acompanyament, la caritat, la pregària i també de la joia i de la gresca comunitària.


Era molt important per a tots tornar a sentir el tràfec i les sensacions que ens motiven a anar-hi. L’Hospitalitat està viva i amb gran il·lusió empeny cap a la celebració dels actes del 50è Aniversari de les peregrinacions diocesanes a Lourdes que, si a Déu plau, culminaran en el proper pelegrinatge del 6 al 10 de juliol del 2023. Totes les persones de la diòcesi de Tarragona hi estan convidades, sobretot els malalts i persones vulnerables, que són el pal de paller i el principal motiu de la nostra missió. Amb molta força podem dir que HI HEM TORNAT!

El 49è pelegrinatge ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Canonja, al qual agraïm la seva aportació per tal que els malalts hagin pogut viatjar en un entorn segur i adequat. 

Comentaris

Entrades populars