Es recupera el pelegrinatge diocesà amb malalts a Lourdes

Després de suspendre el pelegrinatge diocesà amb malalts en les dues últimes edicions per culpa de la pandèmia, l’Hospitalitat Diocesana de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona recupera el viatge acompanyant malalts, gent gran i persones amb necessitats especials.

 

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona recupera enguany el pelegrinatge diocesà a Lourdes. En l’edició del 2020 es va haver de suspendre, sine die, el 48è Pelegrinatge per motiu de la pandèmia de la COVID-19. Tot feia preveure que el 2021 es podria recuperar en les dates i el format habitual però, novament, per la pandèmia es va haver de suspendre fins al mes d’octubre (del 8 al 12) on es va poder fer el viatge, això sí, sense malalts.

 

Enguany l’entitat prepara, novament, el pelegrinatge com s’havia anat fent abans de la pandèmia, però sempre atents als protocols sanitaris que es vagin marcant des del propi santuari. Durant aquest passat mes de febrer una representació de la junta, acompanyats d’alguns pelegrins, van ser presents a les jornades de preparació a Lourdes que cada any se celebren als voltants de la festa de la Mare de Déu de Lourdes, l’11 de febrer. 

 


 

 

L’entitat, que celebrarà el 2023 el 50è pelegrinatge diocesà, vol que aquest pelegrinatge sigui un ressorgiment de l’entitat per encarar la celebració del 2023 amb forces renovades, per això es fa una crida a tothom a participar-hi, ja siguin malalts, gent gran, persones amb necessitats especials, voluntaris, personal sanitari, pelegrins o mossens. Es fa una crida especialment a joves d’entre 16 i 30 anys a fer una experiència de voluntariat única en un ambient familiar, d’acompanyament a persones grans i que no deixa a ningú indiferent.

 

Les inscripcions tindran lloc del 28 d'abril al 31 de maig a l’Hospitalitat (Casa dels Concilis – Carrer de les Coques 1-C, 2n – 43003 Tarragona) i als diversos delegats que l’entitat té al Camp de Tarragona.

 

 

Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona

Casa dels Concilis – Carrer de les Coques 1-C, 2n – 43003 Tarragona

Dimarts i dijous de 17.30 h a 20 h - 977 23 77 35 - 666 17 16 79

Comentaris

Entrades populars