En el decurs del 47 Pelegrinatge, Sigues amb Déu, Jordi.

Font: Oriol ventura,46 pelegrinatge.
Enguany el 47 pelegrinatge ens ha portat moments alegres i joisos, l'Arquebisbe Joan ha acompanyat per primer cop l'Esglesia de Tarragona en el Pelegrinatge Diocesà a Lourdes, ha estat un seguit de moments joiosos, cada un dels actes que ha presidit i en els que ha participat com a pastor de la nostra esglesia diocesana. Esperem i li desitgem un llarg i fructifer pontificat.

I també un moment trist, el  molt estimat Jordi Benito traspassà a la casa del Pare la nit del 7 al 8 de juliol. El diumenge dia 7 encara pogué assistir a la Missa Internacional i a la Benediccio del Santissim, però la gruta acollia plorosa el pelegrinatge de Tarragona el matí del dia 8.
Durant la matinada el somriure del Jordi no s'apagà, ho creiem fermament. Traspassà a la Vida Plena, acollit de ben segur per la Mare de Lourdes i un gran estol d'Angels.

Malgrat la tristor humana, els nostres cors han de bategar de joia:


Encesa de l'ofrena amb l'Arquebisbe Joan i la Cèlia, mare del Jordi. Font: Xat WS Amics de l'Hospitalitat




Per sempre més, present entre nosaltres Jordi, gràcies pel teu somriure, per compartir la teva vida amb l'Hospitalitat. Sempre et  tindrem present, l'alegria que impregnaves (i la teva falera pel Barça), no ha faltat mai i tampoc faltarà ara.

Descansa en la Pau de Crist, estimat Jordi.


Font: Xat WS Amics de l'Hospitalitat

Comentaris

Entrades populars