Ben retornats TOTS...

Ja a finals de setembre, Tarragona ciutat en plena Festa Major de Santa Tecla, Reus en vigilies de la Misericòrdia i amb l'estiu acabat tornem a posar els motors en marxa i a començar un nou curs.
Enguany hem gaudit un pelegrinatge excepcional, com no feia anys, mes joventut que no pas anys que fa que pelegrinem a Lourdes, quasi be una cinquantena de nois i noies de diversos indrets de l'Arxidiocesi han fet voluntariat a Lourdes amb el pelegrinatge i Déu ni dó el que han treballat i de valent.
Al Full Parroquial del diumenge 29 de juliol hi trobareu una bonica aportació de Maite Fernández, jove de la parròquia del Milà, que narra en primera persona el que ha representat per ella  participar en el pelegrinatge. Unes setmanes abans, el 8 de juliol en la seva glossa setmanal,  el Sr. Arquebisbe ja ens en parla en l'escrit Seguint les pases de Bernadette. Ho podeu trobar seguint el següent enllaç: Església de Tarragona.

Una novetat d'enguany...

Podeu reviure el pelegrinatge i obtenir fotos dels diferents actes ralitzats, seguint el següent enllaç:

Desitjant que hagueu passat un bon estiu, disfrutat de toootes les Festes Majors i d'unes merescudes vacances, ben aviat rebreu notícies de noves activitats...

A reveure!!!!



Comentaris

Entrades populars