MÉS NOTÍCIES...

En el marc del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que es celebra el 3 de desembre de cada any,  a les ciutats de Tarragona i Reus es realitzaren diferents actes commemoratius en el decurs de la setmana. 
Un d'aquests actes fou el sopar de la “3a. edició dels guardons sobre diversitat funcional i moviments socials” que organitza el programa radiofònic  Societat Limitada  de COPE Tarragona-Reus.
Guardó atorgat a l'Hospitalitat
Tingué lloc el 27 de novembre a Cal Rofes de Reus. En el decurs del sopar es reconeix el treball fet per diferents entitats cíviques en el suport a la discapacitat, enguany una de les entitats premiades ha estat l'hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona. Recollí el guardó, en representació de l'hospitalitat, el Sr. Josep M. Claramunt Lacueva, antic president de la nostra entitat. Amb aquest guardó l'equip de Societat Limitada vol fer palès el reconeixement a l'hospitalitat pels 43 anys de servei, suport i acompanyament a les persones discapacitades que volen anar a Lourdes en pelegrinatge. Agraïm des d'aquí aquesta menció i continuarem treballant i creixent en el suport, reconeixement i acompanyament de les persones amb discapacitat.


ACABS produeix Societat Limitada

Comentaris

Entrades populars