Per sempre més en el record...

En aquests darrers dies de juliol, dues noticies ens han sobtat, dues persones vinculades a l'Hospitalitat, després d'un procés de malaltia ens han deixat per anar a la Casa del Pare.



En Toni Tovar Tutusaus, espòs de Teresa Martí, hospitalaria de Lourdes. De Tarragona, de Montbrió de la Marca i molts més llocs, persona implicada en diferents activitats i institucions; en Toni no havia vingut mai a Lourdes amb l'Hospitalitat, però no s'estava de col·laborar en tot el que podia, sobretot quan carregàvem el material el dia previ a la marxa.(22 de juliol)



Antonio Valls Anguera, marit de Maria Loras, els dos pelegrins de Lourdes i hospitalaris. Ell amb la gorra i la càmera de gravar, home silencios, present on calia, de broma discreta, de somriure dolç, ferm!. Sempre amb la Maria.(27 de juliol)





Dos comiats dolorosos, per l'absència que ens deixeu. Dos a reveure,amb Déu Siau, amb joia i alegria per la llavor que heu deixat entre nosaltres i que ja, de ben segur, ha brostat entre tots els que us hem estimat, 
US ESTIMEM!.

A reveure, amb Déu siau.

Comentaris

Entrades populars