TROBADA DE LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LOURDES

Ens trobarem el Diumenge dia 16 de Febrer a la S.E. Catedral Basílica Metropolitana i Primada de Tarragona per celebrar la Festivitat de la Mare De Déu De Lourdes.

  • Iniciarem amb l’Eucaristia, a les 11Hores. 

Us recomanem arribar mitja hora abans.

Presidirà el Nostre Sr. Arquebisbe 
Mons. Jaume Pujol Balcells.

Tot seguit ens desplaçarem a 

  • l'Hotel Gran Palas de la Pineda (C/ de la Sèquia Major)  per compartir el dinar de germanor i  la sobretaula amb alguna sorpresa.

Preu del Dinar 25€. Dinar i transport* 35€
*El transport en autobús des dels pobles d’origen es farà, sempre i quan sigui garantida una ocupació mínima de les places

Per apuntar-se podeu fer-ho de la forma habitual

              INSCRIPCIONS (Data límit 10 De Febrer)

Hospitalitat, (Dilluns Dimecres i Divendres de 6 a 8 de la tarda)
El Vendrell, Sra. Carme Ivern ...................Tel.977660166                                                   Montblanc, Sr. Antonio Roselló................ Tel. 977860824         
Reus, Sr. Josep Mª Claramunt..............Tel. 977341684                                                         Valls, Sra. Mercè Guasch.....................Tel. 977600652
Torreforta, Sra. Mª Jesús de Mingo....Tel. 977545042   


Us recordem, que com cada any, a la parròquia de Sant Francesc de Tarragona, tindra lloc el dia 11, solemnitat de la Mare de Déu de Lourdes, a les 7 del vespre, el tradicional rosari de torxes per l'interior del temple i posteriorment una eucaristia commemorativa. Hi sou convidats.

També, que l'Arxiconfraria de la Mare de Déu de Lourdes, de la parròquia de la Purissima Sang de Reus, celebra del 3 a l'11 de febrer, el novenari de la Mare de Deu de Lourdes. Cada dia a les 7 del vespre, rosari, novena i eucaristia. Hi sou convidats.

No sabem, a hores d'ara, d'altres actes en devoció a la nostra Mare, que es celebrin aquests dies en altres indrets de l'Arxidiocesi. Si en coneixeu i ens ho feu arribar en farem difusió oportuna.

Comentaris

Entrades populars