Activitats de l'Hospitalitat novembre i desembre de 2013


El proper DIVENDRES 29 de novembre A 2/4 DE 7 del vespre, a la Parròquia de Sant Francesc de Tarragona –Rambla Vella-, celebrarem  una Eucaristia en  memòria de tots els membres i amics de l'Hospitalitat que han traspassat a la Casa del Pare en el darrer any. 

Recordarem i pregarem plegats per:
ANNA ASCASO GIRON, Hospitalaria de Tarragona. AMADEU MONTAÑÉS MONTARDIT, Hospitalari titular de Tarragona i tresorer de l'Hospitalitat. ADELA CASANOVAS PEDROL, Hospitalaria de Vilabella. MIGUEL DE MINGO ANDRÉS, Pare de Mª Jesús, Hospitalaria de Tarragona i qui fa l'atenció permanent a l'Hospitalitat. MIQUEL SEDÓ RIBAS, Hospitalari de Reus. LUIS BLESA GONZÁLEZ, Hospitalari de Torreforta. MERCEDES SÁNCHEZ GARCÍA, Pelegrina de Reus
RAMÓN OLLÉ VIDAL, Pelegri malalt. Residència de Sant Salvador. PEPITA MANCHADO ESTEVE, Pelegrina malalta de Valls. TERESA FARRÉ ESQUERDA, Hospitalaria de Tarragona. FRANCESC REBULL GRAS, espòs d’Assumpció Vives, pelegrina de Bràfim. PRIMITIVA OLIVA I VILAMAÑA, Mare de Teresa i Josep Boada de Llorenç. ANTONIO MONTALÀ JOVÉ, Pelegrina de Valls. SALVADOR GIBERT MASIP, Pelegrí de Tarragona. Mª DELS ANGELS KIRCHNER ABEYÀ , Pelegrína de Tarragona. JOAN PALAU SANAHUJA, Pelegrí de Montblanc. TOMÁS RIBA BONAVENTURA, Pelegrí malalt de Sta. Coloma de Queralt. JAUME AGUADÉ SORDÉ, Pelegrí de Vilabella. MARIA CAMARASA GARBÍ, Pelegrina de Riudecols. JOAQUIM REIG MADICO, Pelegrí malalt de Valls. ANTONIA ALBIOL BORRÁS, Mare de Mª Antonia Torné, Hospitalaria de Tarragona. ALBERT TORRES MONTANYOLA, Pelegrí. RAMON TELLA ZAMORA, Pelegrí malalt de Reus. INÉS FARRÉ ESQUERDA, Pelegrina malalta de Reus. JOSEP Mª CUNILLERA PERERA, Hospitalari  Titular de  Vimbodí. FERNANDO GARCÍA SANJUAN, Pelegrí malalt,  marit de Cati Teruel, Hospitalaria de Bràfim . ROSÓ TEIXELL CÁCHARO, Hospitalaria, metgessa i membre de l’Associació Mèdica Internacional de Lourdes (AMIL), de Tarragona. JOAN SADURNÍ ROVIRA, hospitalari de SAnt Jaume dels Domenys.


El nostre cor s’omple de Joia:  Déu, Qui tant heu estimat, us acull amb Ell al Cel!

-.-.-.-.-.-.-.-          -.-.-.-.-.-.-.-          -.-.-.-.-.-.-.-          -.-.-.-.-.-.-.-          -.-.-.-.-.-.-.-          -.-.-.-.-.-.-.-


Posats ja en èpoques prèvies de les festes nadalenques el proper dissabte dia 14 de desembre a les 5 de la tarda us convidem a la trobada de formació Hospitalària d'Advent.
La farem a Reus, al local de La Palma, Carrer ample, 75. El tema escollit:

La Pregària i el Cant

A càrrec de Mn. Joan Àguila, rector de Les Borges, Alforja, Arbolí, Riudecols i Les Irles; membre del grup musical Canta la teva Fe i pelegrí de Lourdes.

Desitgem una bona participació per part vostra i per tant si no disposeu de mitja de transport fins a Reus intentarem agrupar la gent en els cotxes disponibles, si tots col·laborem el grup serà més ferm.
Inscriviu-vos als responsables de la vostra zona. (Reus , Tarragona, Valls, El Vendrell...)



TROBADA DE NADAL

El proper 15 de desembre a l’església Prioral de Sant Pere, de la ciutat de Reus, ens aplegarem, a 2/4 d’1, amb la comunitat de la parròquia, per celebrar l’Eucaristia. Us preguem que aneu arribant una mitja hora abans, per tal de no anar amb preses per seure a l’església.

Posteriorment celebrarem un dinar de  germanor a la Sala Polivalent de La Palma (Carrer ample,75) i compartirem la joia propera  per l’adveniment de l’Infant Déu.

Preu del dinar 20€. Dinar i transport* 30 €.
*El transport en autocars des d’els pobles d’origen es farà, sempe i quan sigui garantida una ocupació mínima de les places.
Inscripcions (data límit 9 de desembre)
Hospitalitat. 977237735   (dilluns, dimecres i divendres de 6 a 8 de la tarda)
Reus. 977341684. Sr. Josep M.Claramunt
Valls. 977600652. Sra Mercè Guasch
El Vendrell. 977660166. Sra Carme Ivern
Torreforta. 977545042
Sra. M. Jesús de Mingo
Montblanc. 977860824. Sr. Antonio Roselló


Us esperem a TOTS!!


Comentaris

Entrades populars